Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Why is my domain trimmingtreeswithpropertools.com being redirected here?

#1
[Not Solved]
Why is my domain trimmingtreeswithpropertools.com being redirected here?

Moderator Comment: @trimmingtreeswithpro Posts have been split into a new discussion thread. Genesis
#2
[Not Solved]
What I saw was a user portal logon page, reached via an auto-redirect from http to https, same ip address. If it's still not right, and you think gigarocket is involved, you may prefer to start a new thread, as this one is already marked solved. Here's the details, I hope it's helpful:
 
PHP Code:
  wget trimmingtreeswithpropertools.com
--2018-10-31 14:27:41--  http://trimmingtreeswithpropertools.com/
Resolving trimmingtreeswithpropertools.com (trimmingtreeswithpropertools.com)... 104.31.74.168104.31.75.1682606:4700:30::681f:4ba8, ...
Connecting to trimmingtreeswithpropertools.com (trimmingtreeswithpropertools.com)|104.31.74.168|:80... connected.
HTTP request sentawaiting response... 301 Moved Permanently
Location
https://trimmingtreeswithpropertools.com/ [following]
--2018-10-31 14:27:41--  https://trimmingtreeswithpropertools.com/
Connecting to trimmingtreeswithpropertools.com (trimmingtreeswithpropertools.com)|104.31.74.168|:443... connected.
HTTP request sentawaiting response... 302 Found
Location
https://trimmingtreeswithpropertools.com/userportal/webpages/myaccount/login.jsp [following]
--2018-10-31 14:27:42--  https://trimmingtreeswithpropertools.com/userportal/webpages/myaccount/login.jsp
Reusing existing connection to trimmingtreeswithpropertools.com:443.
HTTP request sent
awaiting response... 200 OK
Length
unspecified [text/html]
Saving to‘index.html.1’

    
[ <=>                                     4,183       --.-K/s   in 0.001s  

2018
-10-31 14:27:42 (4.56 MB/s) - ‘index.html.1’ saved [4183
[-] The following 1 user Likes SonLight's post:
  • Genesis
#3
[Not Solved]
@trimmingtreeswithpro When one does a DNS inspection you are using cloudflare name servers. You need to ask cloudflare why this is happening not GigaRocket.

Gigarocket IP address is completely different from your Cloudflare name servers and your Website IPs.

You can check your DNS at DNS Inspect:
https://threatintelligenceplatform.com/r...ZkCMrSWKaF
#4
[Not Solved]
is there new DNS nameservers? I cant seeem to add
Nameserver 1: ns1.gigadnsserver.com (137.74.90.240)
Nameserver 2: ns2.gigadnsserver.com (137.74.90.241)

on my registrar i get an errorns1.gigadnsserver.com is an invalid format for a DNS name.ns2.gigadnsserver.com is an invalid format for a DNS name.       

so i need help getting this fixed
#5
[Not Solved]
I hope you're not spamming as (1) you're not a hosted member of GigaRocket.net (2) you do not have a hosting account with us. You therefore are not in a position to use our name servers.

In order to get a hosting account with GigaRocket you need to make 10 QUALITY posts. The posts in this thread do not count towards quality posts. We suggest that you read our Guidelines for Quality Posts before you make any further posts.
https://www.gigarocket.net/forum/showthr...d=18#pid18

Please also be warned that if you're in the process of spamming our Forum, that this thread as well as your forum account will be removed from the Forum.
#6
[Not Solved]
i do have hosting with gigarocket.net

here are screenshots of my email : https://ibb.co/diVJ3L
https://ibb.co/jE6QiL
#7
[Not Solved]
i have hosting for a year already and now im having trouble with them
#8
[Not Solved]
i have already had wordpress installed a lot of content and now its all gone i cant even open wordpress i need that fixed
#9
[Not Solved]
GigaRocket's paid hosting was removed in June of this year. That hosting was independent of the Forum. An e-mail to that effect must have been sent to you - as I had paid hosting too, and received an e-mail about the closing of paid hosting accounts. You can also refer to the Announcement below:
https://www.gigarocket.net/forum/thread-12377.html

HOWEVER, you're incredibly lucky as I just checked and your hosting account is still alive and that must be the reason for the confusion. What I will do is to set your forum account up with that hosting account as a free hosting account and we will count you as a hosted member of the Forum from now on with the following very important conditions:

1. Read our Terms and Conditions of Hosting carefully.
2. Visit the Forum regularly to check for announcements that may affect your account. Particularly when we do cleanups. Hosting accounts that are left dormant without being updated are a security threat on our Forum and if unattended for long periods of time will be removed from our Server.

I trust you still have access to your cpanel account? If yes, you need to change the name servers of your domain to our new name servers below:

ns1.gigasite.co.uk
ns2.gigasite.co.uk

https://www.gigarocket.net/forum/thread-12941.html
#10
[Not Solved]
yes thank you and I just changed them now
#11
[Not Solved]
looks like my domainis up and runing but when i try to open an article or any other page it all takes me to this error: "Not FoundThe requested URL /using-the-proper-tools-to-trim-trees/ was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
#12
[Not Solved]
(11-05-2018, 08:15 PM)trimmingtreeswithpro Wrote: looks like my domainis up and runing but when i try to open an article or any other page it all takes me to this error: "Not FoundThe requested URL /using-the-proper-tools-to-trim-trees/ was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

I don't know if this is related but can you please try to check your .htaccess file, also configure the permalink (just save the configuration again) to make sure that there's no missconfiguration on the databases.

Edit : 
Nevermind, just checked on your site and it's fine, no 404 error found. I would suggest you to install https as the default url protocol for your site to make it more secure :)
-Dzikri Aditya Darmawan-
Just a Basic Internet User
[ personal https://dzikriadityadarmawan.com web ]
[ personal https://itsliterally.me blog]
[running https://awan.studio business]
 
#13
[Not Solved]
(11-05-2018, 08:15 PM)trimmingtreeswithpro Wrote: looks like my domainis up and runing but when i try to open an article or any other page it all takes me to this error: "Not FoundThe requested URL /using-the-proper-tools-to-trim-trees/ was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
You may need to get rid of DNS and Cookies as we've changed servers during the period that you were not attending to your Website. Probably good to flush your Windows and clean up browsers - this must be the reason.

I checked myself and all pages open fast and perfect.
trimmingtreeswithpropertools.com
#14
[Not Solved]
So far I am able to access https://www.trimmingtreeswithpropertools.com/
It seems to be working fine.
  




Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Why is my domain trimmingtreeswithpropertools.com being redirected here?570